maandag 29 juli 2013

De start van ons avontuur bij Rent a Tent


Vandaag beschouwen we als de start van ons nieuwe avontuur: beheerders en gastheer en -vrouw worden op een camping van Rent a Tent ergens op een camping in Europa.
Twee maanden geleden hebben wij ons hiervoor ingeschreven en vandaag is de dag van het intakegesprek in Markelo, op het hoofdkantoor. Niet in een modern kantoor gebouw, maar gewoon in het buitengebied in een verbouwde koeienstal. Functioneel  maar sfeervol. Onze taak wordt straks om de gasten die een compleet ingerichte bungalowtent of stacaravan hebben geboekt te verwelkomen met een drankje en wat administratieve zaken af te handelen. Daarnaast zijn we aanspreekpunt voor de accomodaties en lossen we kleine probleempjes op.

Omdat het voor ons de 1e keer is dat we dit willen gaan doen, hebben we nog niet zoveel rechten opgebouwd en kunnen we nog niet kiezen naar welk land / welke camping we gaan. Ook is het nog niet 100% zeker of we in aanmerking komen voor een plek, maar omdat we hebben aangegeven een half jaar beschikbaar te zijn en geen voorkeuren hebben is de kans wel heel groot dat we ook gaan. Wilma heeft inmiddels al een sabbatical van een half jaar geregeld, en Erik is bezig om per 1 januari te stoppen met zijn werk. In ruil voor onze werkzaamheden staan we gratis op de camping en krijgen we een onkostenvergoeding waarvan we net kunnen eten en drinken. Half november horen we definitief of we een plek hebben en waar dat dan zal zijn. Dat wordt dus nog 4 maanden aftellen. Om alles te verwerken zijn we de rest van de dag lekker naar de sauna in Epe (duitsland) gegaan om lekker te relaxen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten